De ce sunt durabile produsele Tshirt-Factory

Creat de Support TSF, Modificat la Lu, 20 Mar, 2023 la 4:55 PM de Support TSF

Sustenabilitatea se află în centrul culturii noastre de afaceri. Ne-am angajat să îmbunătățim continuu modul în care ne desfășurăm activitatea, până la modul în care ne gestionăm deșeurile. Acționăm întotdeauna cu transparență pentru oameni, planetă și societate.

 

Lanțul nostru de aprovizionare este certificat de diverse organisme și standarde independente, ceea ce demonstrează angajamentul nostru față de practicile de mediu sănătoase și un mai mare respect pentru planetă. Dar nu ne oprim aici. Întotdeauna mergem dincolo de certificări pentru a ne spori înțelegerea și pentru a conduce acțiuni pozitive pentru planeta noastră și oamenii săi.


Utilizăm produse certificate GOTS:


Standardul Global Organic Textile Standard (GOTS) este cel mai important standard mondial pentru producția de fibre organice. Bazat atât pe criterii ecologice, cât și sociale, este cea mai strictă certificare pentru bumbacul organic.

Acesta garantează că bumbacul este cultivat în mod organic, fără utilizarea de semințe modificate genetic sau de substanțe chimice periculoase. De asemenea, asigură trasabilitatea de la post-recoltare a materiei prime până la clientul final, incluzând certificate de tranzacționare în fiecare etapă de producție.


OCS

 

Standardul de conținut organic (OCS) este un standard internațional voluntar care verifică prezența și cantitatea de materie organică într-un produs final. Acesta urmărește fluxul materiei prime de la sursă până la produsul final.

 

Acest standard se aplică produselor Stanley/Stella care au mai puțin de 70% bumbac organic. Stanley/Stella este "aprobat de PETA", ceea ce înseamnă că nu efectuăm sau comandăm teste pe animale pentru ingrediente, formulări sau produse finite și ne angajăm să nu facem niciodată acest lucru. Produsele noastre sunt fabricate din materiale 100% vegane și 0% fibre de origine animală, asigurându-ne că nu este cauzat niciun rău animalelor.

 

 

OEKO - TEX

 

Standardul 100 by OEKO-TEX ® este unul dintre cele mai cunoscute standarde din lume pentru evaluarea substanțelor nocive din țesături. Certificarea noastră confirmă faptul că produsele Stanley/Stella sunt prelucrate fără substanțe chimice dăunătoare pentru sănătatea umană și pentru mediu. Standardul 100 interzice, de asemenea, anumite substanțe potențial dăunătoare, chiar și atunci când acestea nu sunt încă interzise prin lege, și garantează că produsele noastre sunt conforme cu regulamentul REACH al UE.

 

PETA

 

Stanley/Stella este "PETA-Aprobat", ceea ce înseamnă că nu efectuăm sau comandăm teste pe animale pentru ingrediente, formulări sau produse finite și ne angajăm să nu facem niciodată acest lucru. Produsele noastre sunt fabricate din materiale 100% vegane și 0% fibre de origine animală, ceea ce asigură că nu este cauzat niciun rău animalelor. 

 

 

 

FUNDAȚIA FAIR WEAR

Fair Wear Foundation (FWF) este o organizație independentă care colaborează cu mărcile de îmbrăcăminte, cu lucrătorii din industria textilă și cu factorii de influență din industria textilă pentru a îmbunătăți condițiile de muncă din fabricile de confecții. FWF efectuează audituri în fabricile partenere în mod regulat și stabilește planuri de acțiune corectivă (CAP) acolo unde este necesar pentru a asigura drepturile lucrătorilor și un loc de muncă sigur, demn și plătit corespunzător. Stanley/Stella este membru al FWF din 2012.

A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive
Verificarea CAPTCHA este necesară.

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul