Standarde Comunitare

Creat de Support TSF, Modificat la Lu, 20 Mar, 2023 la 5:01 PM de Support TSF

Standarde comunitare


Tshirt Factory este în primul rând o platformă deschisă. Stam cu mândrie în spatele conținutului care susține și încurajează în mod pozitiv diversitatea, incluziunea și discursul constructiv. Suntem fermi credincioși în puterea libertății de exprimare și puterea pe care o are de a ridica, de a îmbogăți și întări comunitatea globală. În același spirit, suntem cu fermitate împotriva răspândirii conținutului discriminatoriu, plin de ură și dăunător pentru produsele pe care le vindem.


Platforma noastră este susținută în întregime de o comunitate împuternicită de clienți, designeri și proprietari de magazine care se exprimă prin crearea, descoperirea și vânzarea de îmbrăcăminte și accesorii cu mesaje pe care doresc să le audă lumea. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că unii ar putea considera anumite mesaje controversate, în timp ce alții nu. Și, de asemenea, recunoaștem că uneori este dificil să găsești linia corectă între ideile controversate și intențiile rele, în special când contextul acelui conținut se schimbă în timp.


De aceea am definit standarde pentru comunitatea noastră. Îndepărtăm modelele, conturile și/sau magazinele care ne intră în atenție atunci când constatăm că se încadrează în una dintre următoarele categorii:


1. Conținut ilegal

2. Discurs și conținut instigator la ură 

3. Incitare la violență

4. Conținut grafic sexual

5. Conținut dăunător înșelător


Orice produse, modele sau magazine care se încadrează în categoriile de mai sus vor fi eliminate în discreția Tshirt Factory. Pentru a echilibra nevoile, siguranța și interesele unei baze diverse de clienți și parteneri, este posibil să eliminăm și anumite tipuri de conținut sensibil sau să îi limităm vizibilitatea. De asemenea, putem dezactiva conturile utilizatorilor în funcție de cantitatea și gravitatea încălcării standardelor comunitare.

În unele cazuri, contextul unui mesaj este esențial pentru înțelegere. Încurajăm comunitatea noastră să țină cont de acest lucru și să raporteze design-urile despre care considerați că încalcă standardele comunității. Luăm în serios fiecare raport; cercetăm cazul amănunțit și, dacă este necesar, consultăm experți înainte de a lua măsurile corespunzătoare.


1. Conținut ilegal

Desigur, suntem obligați să respectăm legile din țara în care activăm. Modelele, produsele și magazinele raportate care încalcă legea vor fi eliminate.

2. Discurs și conținut instigator la ură

Înlăturăm modele, conturi și/sau magazine care ne atrag atenția atunci când constatăm că au conținut care atacă sau discriminează în mod direct oamenii pe baza:

• Rasă

• Etnie

 Naționalitate

 Afiliere religioasa

• Orientare sexuală

• Sex, gen sau identitate de gen

• Dizabilități sau boli grave

De asemenea, eliminăm modelele, conturile și/sau magazinele raportate ale unor grupuri, organizații, partide politice și persoane care promovează direct sau indirect ura sau discriminarea împotriva grupurilor enumerate mai sus. În plus, vom elimina conținutul raportat care susține sau promovează astfel de grupuri, organizații, partide politice și indivizi discriminatori și ideile acestora. Ca și în cazul tuturor standardelor comunitare, ne bazăm pe tine pentru a ne raporta acest conținut.

Cu toate acestea, putem permite comentariile sociale legate de aceste subiecte, atâta timp cât contextul este clar.

Oamenii pot folosi Tshirt Factory pentru a contesta idei, instituții sau practici, exprimându-le pe produse, deoarece contribuie la promovarea dezbaterilor și a unei mai bune înțelegeri.

Uneori, oamenii pot crea, cumpăra sau vinde conținut care face referire la discursul instigator la ură al altcuiva în scopul de a crește gradul de conștientizare sau de a educa pe alții cu privire la un anumit discurs instigator la ură. În cazul acesta, ne așteptăm ca designerul să-și indice clar scopul, ceea ce ne ajută să înțelegem mai bine contextul.

3. Conținut violent

Tshirt Factory elimină conținutul care ne atrage atenția atunci când incită la violență sau este ofensator, defăimător sau amenință victimele atacurilor, catastrofelor sau crimelor.

În unele cazuri, atunci când oamenii creează, cumpără sau vând conținut care face referire la violență, o condamnă sau o sensibilizează și este posibil să permitem acest conținut pe Tshirt Factory. Vom elimina conținutul grafic și violent atunci când vom găsi că sărbătorește sau glorifica violența.

4. Conținutul sexual grafic

Tshirt Factory va elimina conținutul care intră în atenția noastră atunci când aflăm că  acesta are un conținut sexual explicit, pornografie și obscenitate, în special în ceea ce privește minorii. De asemenea, putem restricționa afișarea și vizibilitatea anumitor produse ce cuprind conținut sexual, la discreția noastră.

5. Conținut dăunător înșelător

Tshirt Factory va elimina conținutul care ne atrage atenția atunci când constatăm că transmite un mesaj înșelător și dezinformator pe care îl considerăm dăunător sănătății și siguranței publice. De asemenea, vom elimina conținutul raportat care susține sau promovează grupuri și ideile acestora pe care le considerăm dăunătoare și înșelătoare.

A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive
Verificarea CAPTCHA este necesară.

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul